Patiëntinfo

Alle relevante informatie voor u als patiënt, vindt u terug op deze pagina.
Liever persoonlijk contact? Bel gerust: 06-14781093

Kosten

De kosten van een wortelkanaalbehandeling vallen niet onder de basisverzekering. Het is geen Ziekenhuisbehandeling. Het is een normale tandheelkundige behandeling. Zoals het gaat bij uw tandarts, zo gaat het ook in de verwijspraktijk EndoFrancois. Wanneer u een aanvullende tandartsverzekering heeft, kunt u eventueel een vergoeding voor deze behandeling van uw Zorgverzekeraar krijgen. 

Met ingang van 1 januari 2013 zijn de tarieven landelijk vastgesteld. Door de NZa zijn uniforme landelijke tarieven samengesteld voor alle voorkomende tandheelkundige behandelingen.  De codes en de tarieven zijn voor alle tandartsen in Nederland hetzelfde. 

Voorafgaande aan de uitvoering van de behandeling wordt aan u gevraagd om toestemming te geven door het ondertekenen van een Informed Consent, een behandelcontract.

Om u een indicatie te geven van de kosten, zijn hieronder enkele behandelingen met een bijbehorend tarief gezet voor een tand of kies. Alles is afhankelijk van de complexiteit, van het aantal kanalen en van de grootte van de vulling. Aan de hand van gemaakte röntgenfoto's en een mondonderzoek kan eventueel een nauwkeurige kostenbegroting gemaakt worden.

Tand of kies met 1 kanaal - eenvoudig ..... 
                 
ong. € 525,00
Tand of kies met 1 kanaal - gecompliceerd ..... 
      
ong. € 625,00
Tand of kies met 2 kanalen - eenvoudig ..... 
            
ong. € 600,00
Tand of kies met 2 kanalen - gecompliceerd .....
 
ong. € 700,00
Grote kiezen met 3 kanalen - eenvoudig ….. 
           
ong. € 725,00
Grote kiezen met 3 kanalen - gecompliceerd ….. ong. € 850,00
Grote kiezen met 4 kanalen - eenvoudig ….. 
           
ong. € 775,00
Grote kiezen met 4 kanalen - gecompliceerd ….. ong. € 900,00

Download: Tarieven 2023.pdf

Download: Kosten Materialen 2023.pdf